Delivery

Levering & Levertijd

Bleeklamp.nl levert voornamelijk direct uit voorraad, waardoor de levertijd over het algemeen 1 tot 3 werkdagen bedraagt. Bestellingen die voor 15.00 uur geplaatst en betaald zijn, worden meestal dezelfde dag nog in behandeling genomen. Wij doen ons best uw bestelling zo vlot mogelijk te verzenden, echter zijn wij ook afhankelijk van de post. Uw bestelling wordt verzonden met PostNL. Houdt u dus altijd rekening met 3 werkdagen. Bestellingen die geplaatst zijn op zaterdag of zondag heeft u niet eerder dan dinsdag binnen.

 Verzend- en verpakkingskosten

    De verzend- en verpakkingskosten zijn bij ons altijd €5,95 bij bestellingen tot €150.
    Bij bestellingen boven de €150 word u bestelling kosteloos bij u op locatie geleverd.

Betalen bij Bleekland.nl

Betalen bij Bleekland.nl kan op verschillende manieren. Via de webshop is het mogelijk om via  een beveiligde SSL verbinding te betalen via iDeal, Paypal, Sofortbanking en In3. Onze klanten uit België kunnen  dus ook gewoon online betalen. In termijnen betalen is ook mogelijk bij ons. Met name de wat hogere bedragen. Deze zijn eenvoudig in 3 keer te betalen via In3. In alle gevallen is vooruitbetalen verplicht. Liever persoonlijk advies? Dan nodigen wij u graag uit op ons hoofdkantoor, hier kunt u veel van onze producten bekijken en direct meenemen. Wij beschikken over een pinautomaat zodat u gemakkelijk en snel u aankoop kan betalen met pin en creditcard.

 

B2B Voorwaarden

Omdat wij een groothandel zijn, werken wij volgens B2B voorwaarden. Indien u bij ons bestelt, dan gaan wij er van uit dat u bedrijfsmatig bestelt en akkoord gaat met onze Algemene B2B voorwaarden. Retourneren is alleen mogelijk indien dit schriftelijk / per mail / óf per whatsapp met ons overlegd wordt en u een akkoord krijgt om het product retour te sturen. Het product dient ongeopend en in de originele verpakking retour gezonden te worden. Verzendkosten en kosten om het product te retourneren worden door ons niet gerestitueerd.